Προσφέρουμε τη δυνατότητα επιλογής τριών ειδών φινιρίσματος των προφίλ (με μηχανική, ή, χημική επεξεργασία): ματ, γυαλιστερό και σατινέ. Η εμφάνιση των ανοδιωμένων προφίλ μπορεί να είναι άχρωμη (φυσικό) ή έγχρωμη. Παράγουμε όλες τις αποχρώσεις του καφέ και του χρυσού. 

 

Αντίθετα με το παρελθόν, όπου οι χρωματικές επιλογές ήταν εξαιρετικά περιορισμένες, σήμερα, εκτός από τις«παραδοσιακές» αποχρώσεις του φυσικού, του μπρονζέ και του χρυσού υπάρχουν και οι αποχρώσεις του ανοξείδωτου (INOX) όπως επίσης και οι παραλλαγές αυτών των αποχρώσεων όταν συνδυάζονται με μηχανική επεξεργασία των επιφανειών.  

 

Επίσης, προσφέρουμε τις δικής μας πατέντας αποχρώσεις Kelta (light & dark) και Techtonia (light & dark). Η Kelta προσομοιάζει το οξειδωμένο μέταλλο, ενώ η Techtonia ξεχωρίζει από τις πιο "ψυχρές" αποχρώσεις του μπρονζέ δίνοντας ένα πιο ζεστό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

 

Τα δείγματα αποχρώσεων ενδέχεται να αποκλίνουν από την πραγματικότητα, ανάλογα με την οθόνη και τη ρύθμισή της. Για περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Το χρωματολόγιο

 

 

Φυσικό Ματ

normalmat

Inox Ματ

inoxmat

 Σαμπανιζέ Ματchampagnemat 2003 Ματ

2003mat

2005 Ματ

2005mat

2007 Ματ

2007mat

Μαύρο Ματ 

blackmat

 Ανοιχτό Χρυσό BX1goldlight

Χρυσό BX2

gold

Σκούρο Χρυσό BX3

darkgold

Φυσικό Γυαλιστερό

normalshine

Inox Γυαλιστερό inoxshine

 Σαμπανιζέ Γυαλιστερόchampagneshine

2003 Γυαλιστερό

2003shine

Μαύρο Γυαλιστερό

blackshine

Χρυσό Γυαλιστερό

goldshine

Kelta Light

keltalightsmall

Kelta Dark keltadarksmall

Techtonia Light

techtonialight

Techtonia Dark

techtoniadark